SSW – Stichting Sportcentrum Wieringen Hippolytushoef
Uitgegeven op 10-09-2012 om 10:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - (ingezonden artikel)De nieuwe vloer in de sporthal aan de Belterlaan ligt er. De aanschafcommissie met een enthousiast team van vrijwilligers hebben daarmee een huzarenstukje gerealiseerd. Binnen een korte tijd van slechts 10 weken is een keuze van de vloer gemaakt inclusief allerlei hulpmiddelen; is de bestaande vloer verwijderd en volledig verkocht en is de nieuwe vloer gelegd.

Nu ligt er een moderne sportvloer van Eputan/ Bosan; deze voldoet aan de normen NOC/ NSF 2, die zijn ontworpen voor recreatieve en wedstrijdsport. Ook de kleuren zijn bijzonder; de basiskleur is fris grijs met de lijnen in de verschillende bondskleuren.

Gelijktijdig hebben wij een groot aantal punten van verbetering aangepakt; de zogenoemde 50-puntenlijst. Alle punten zijn inmiddels afgewerkt, waardoor de sporthal er weer als nieuw uitziet.

Deze week zijn de eerste sportactiviteiten begonnen en een ieder is heel positief; zelfs de verliezers hebben hun complimenten uitgesproken: “het lag niet aan de vloer”.

Zo is het dankbaar werken en geldt een compliment aan alle vrijwilligers. Alle sportverenigingen en sporters van het voetbal, handbal, basketbal, badminton, biljart, judo en haltennis zijn er blij mee.

Dan is er meer nieuws.
• De komende twee jaar biedt de sporthal ook onderdak aan het schoolgym van het onderwijs in Den Oever en de Gymvereniging en Volleybal. Een dankwoord komt zeker de gemeente Hollands Kroon toe, die het overleg heel positief heeft ondersteund. Nu kan de bestaande gymzaal in Den Oever in alle orde worden vervangen voor een nieuwe en betere sportzaal.

• Ook gaat de Stichting Sportcentrum Wieringen sportpassen uitgeven.

• Met deze passe –par – toutes kan men met vrienden en kennissen zelf hun spel spelen op de momenten, die men zelf wil. Ideaal voor de individuele sporters, als bijvoorbeeld het tennis en badminton; zowel zomers en winters. Ook in de slechte weertijd schijnt in de sporthal de zon, er is geen wind en ook is er volop gezelligheid. Voor een eenmalige prijs van € 65,00 kan men het hele seizoen 2012 – 2013 spelen; onbeperkt en op elk moment dat de hal vrij is.
Wilt u meer weten, bel dan even naar De Sporthal en vraag naar een van de beheerders; zij informeren u graag verder. Tel nummer 022759 3411.

De Stichting Sportcentrum Wieringen is weer een stapje verder in het bieden van allerlei sportfaciliteiten en het verbeteren van de kwaliteit. Zij vindt het fantastisch hoe daarop door de betrokken verenigingen en sporters op wordt ingespeeld; met dank. Op naar het volgende project.

De SSW
Gerjan Doeschot
Gerard Hekkers
Menno Franke
Stefan Beneker
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Visser Sport en Schoenmode - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...