Wiron blij, Succes niet
Uitgegeven op 09-09-2012 om 18:49  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In een onderhoudende wedstrijd heeft Wiron de punten mee naar Den Oever genomen, Succes faalde in de afwerking.


Man of the match, Theo Rotgans speelde een puike wedstrijd en werkte veel ballen weg voor de bezoekers. Theo gaf een strak balletje waaruit de 1-2 gemaakt werd.(Fotografie Henk-Jan Wittink)

Succes had het betere van het spel in handen maar verzilverde de kansen niet. Na een snelle 1-0 voor de thuisploeg leken zij een makkelijke middag tegemoet te gaan. Het liep anders. Wiron ging leep met de kansen om en benutte deze wel waar Succes dat liet liggen. Het werd een lange hete wedstrijd met 14 minuten blessuretijd om te drinken en krampjes te verhelpen. Gelukkig kon men na afloop met elkaar de dorst prima lessen, dat is dan wel weer leuk. Succes zint op revanche in Den Oever, maar dat duurt nog even.


En van de vele kansen voor Succes. Het zat de mannen uit Hippo niet mee. De scheidsrechter blies ook nog eens twee doorgebroken aanvallers onterecht terug. Met een beetje geluk had Succes de winst naar zich toe kunnen trekken.

Hier wordt een penalty knap gestopt en de 1-3 voorkomen.

Einde na 14 minuten blessuretijd, Succes druipt af en Wiron gaat er eens goed voor zitten. De punten gingen al met al terecht naar Den Oever.

Voor de wedstrijd nog even op de foto met de nieuwe shirts van sponsor Slagerij Ottens

Waren deze knapen maar een jaar of achttien........ D 1, Nederlands kampioen beachsoccer.Klik hier om alle foto's te bekijken.


Voetbaluitslagen: Klik hier
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...