Opleiding Groot Vaarbewijs in Den Oever
Uitgegeven op 06-09-2012 om 21:27  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Bij voldoende aanmeldingen zal er op zaterdag 17 november een 12-weekse opleiding Groot Vaarbewijs van start gaan. De inhoud wordt verzorgd door Edumar vaaropleidingen, de organisatie en inschrijvingen worden gedaan door PPC Solutions uit Den Oever.

De lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur bij Falck Nutec aan de Havenweg te Den Oever.

Speciaal voor mensen met visserijdiploma’s is er ook nog een speciale lichtere versie. Dit geldt voor mensen met bijvoorbeeld het visserijdiploma SW-6, maar ook mensen met een MAROF diploma komen hiervoor in aanmerking. Deze deelnemers hoeven slechts 6 ochtenden
naar les.

Er zijn geen eisen gesteld aan deelname aan de cursus en schriftelijke examens. Als deze examens met goed resultaat zijn afgerond, ontvangt men het diploma Aspirant Schipper wat onbeperkt geldig is. Om mondeling examen te mogen doen dient men in bezit te zijn van voldoende vaartijd (3 jaar) op binnenwater. Ook het Wad geldt hierbij als binnenwater.

De kosten voor de volledige opleiding zijn € 790,=. Voor de verkorte opleiding met vrijstelling is het cursustarief € 587,50. De genoemde kosten zijn inclusief al het lesmateriaal, de proefexamens, examentrainingen en zorggarantie© van Edumar, echter excl. 19% BTW. Niet inbegrepen zijn de examenkosten bij het CBR.

Voor meer info of inschrijfformulier: stuur een email naar: mail@ppcinfo.nl of bel 0653428585
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippo Noord - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...