DINSDAG AVOND: DART AVOND
Uitgegeven op 29-12-2003 om 21:52  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Iedere dinsdag avond word er in de Aurora bar te Hippolytushoef gedart om de Tante Trijn Trophee.
Een selecte groep van darters neemt het elke dinsdag avond tegen elkaar op. Om 20.00u begint het toernooi met een loting. Via deze loting worden de poules ingedeelt. Zodra de poule wedstrijden klaar zijn gaan de beste nummer twee door naar de knock out ronden. Er word gewerkt met een punten systeem, dit houd in dat je voor elke wedstrijd een bepaald aantal punten krijgt, zelfs als je de wedstrijd niet wint. Zo zijn er al punten te verdienen als je aanwezig bent, je 180 punten gooit en je de hoogste finish van de avond gooit. Na een bepaalde periode van bijvoorbeeld 20 wedstrijden worden de punten van elke avond bij elkaar opgeteld en worden de winnaars bekend gemaakt.

Aan het einde van het seizoen worden alle prijzen uitgereikt. Zo zijn er prijzen te winnen voor, natuurlijk, de uiteindelijke winnaar van de Tante Trijn Trophee, voor degene met de meeste 180-ers, de hoogste finish en ga zo maar door.

Lijkt het u leuk om ook eens een keer mee te darten of misschien wel elke dinsdag? Kom dan gerust een keer langs bij de Aurora bar in Hippolytushoef.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Aspiration 5drs
€ 9.350,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroketten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...