Koken met Magda; VispastaUitgegeven op 11-05-2012 om 08:26 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - Koken met Magda, een heerlijk en snel te bereiden voorjaarsgerecht.
De ingrediënten uitgestald op tafel.
Uiteraard is vaste hulp Wijbrand ook deze keer weer van de partij!
Vispasta (2 pers.)
250 gram in plakjes gesneden champignons
2 teentjes knoflook uit de pers
50 gram taugé
2 el noten- of truffelolie
350 gram grote gepelde garnalen
1 pakje monchou Pan & Oven
1 el tomatenpesto
zout en peper
pasta
zalmsnippers
pijnboompitten
Roerbak de champignons, knoflook en taugé in de olie. Voeg de garnalen toe en roerbak alles 1 minuut. Roer de monchou, pesto, zout en peper erdoor en verhit tot de saus bindt.
Serveer met pasta en garneer met zalmsnippers en pijnboompitjes.
Olie in de wok, pasta in kokend water.
Champignons en taugé.
In de tussentijd, of vooraf, de vis snipperen.
In een apart pannetje de pijnboompitten roosteren.
Gamba's/grote garnalen in de pan plus de tomatenpesto en mon-chou
"Hussellen" (Wierings voor door elkaar mengen).
Als de pasta gaar is, deze afgieten.
De pasta in de schaal met het mengsel uit de wok mengen.
De zalm toevoegen.
Daarna de pijnboompitten erop.
Klaar! In het voorjaar kun je hier als bijgerecht zelfs een paar gekookte asperges bij eten, smaakt heerlijk bij de zalm!
Deze keer mocht Henk-Jan proeven. Eet smakelijk!