Busreis Zonnebloem
Uitgegeven op 25-04-2012 om 11:37  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - De Zonnebloem regio Schagen en Kras Reizen organiseren van 16 t/m 20 juli een 5-daagse busreis naar Helvoirt met uitstapjes en excursies.

Deze reis is bedoeld voor mensen uit het gebied Schagen, Wieringermeer, Anna Paulowna, Wieringerwaard en alle woonkernen van de gemeente Zijpe. Zij moeten wel lichamelijk in staat zijn zelfstandig te reizen en mee willen omdat ze dat niet op eigen gelegenheid durven. Het is dus niet bedoeld voor mensen die een fysieke beperking hebben en niet zonder verpleegkundige op vakantie kunnen.

Het verblijf is in Hotel Guldenberg in Helvoirt en op het programma staat een boottocht in de Biesbosch, een safaritocht in de Beekse Bergen en een bezoek aan de historische binnenstad van Den Bosch. U kunt opstappen in Schagen en ’t Zand.

Deze verzorgde vakantie kost € 439,- en is inclusief vervoer, volpension, excursies, reisverzekering en nog een aantal extra’s. Voor de meeste eenpersoonskamers geldt geen toeslag.

Belangstellenden kunnen voor nadere informatie en voor aanmelding contact opnemen met hun plaatselijke afdeling van de Zonnebloem of met Annie Uiterdijk, telefoon 0224 – 29 69 56 of per mail naar a.uitterdijk@quicknet.nl uiterlijk tot zondag 1 juli. (Bron Schagen.fm)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoort bij foto 554 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...