Internationale modellen weten Hollands Kroon te vinden
Uitgegeven op 23-04-2012 om 18:02  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Dit weekend heeft een internationale delegatie modellen en fotografen deelgenomen aan een fotoweekend in de Wieringermeerpolder. Fotografen uit de Verenigde Staten en verschillende landen in Europa wisten de mooiste plaatjes te schieten in de bloembollenvelden van Kwekerij Siem Munster en in de stro-opslag van Frank Smit in Slootdorp.
De delegatie fotografen en modellen zijn een van de vele internationale groepen die de Tulpenexcursie in Slootdorp dit voorjaar hebben bezocht. Sandra Munster: ‘Geweldig om zo’n fotoshoot eens van dichtbij mee te kunnen maken. De komende twee weken ontvang ik de laatste bussen met toeristen en als de tulpen gekopt zijn sluit ik het seizoen met een heel tevreden gevoel af. We hebben voor het derde seizoen op rij een fikse stijging in bezoekersaantallen gerealiseerd en laten we eerlijk zijn: het is prachtig dat we mensen uit de hele wereld op de been krijgen om van dichtbij te zien hoe Hollands bekendste bloem geproduceerd wordt!’.

De Tulpenexcursie

Met de tulpenexcursie bieden Siem en Sandra Munster (internationale) gasten de mogelijkheid tulpen te kijken in hun kas en op het veld. De tulpenexcursie is geopend vanaf half december tot begin mei, voor groepen van 20-50 personen, na reservering vooraf. Naast buitenlandse gasten ontvangen Siem en Sandra Munster ook veel groepen uit de regio, zoals zakelijke gezelschappen, families en verenigingen. Kwekerij Siem Munster bevindt zich in de Kop van Noord Holland, direct naast de snelweg A7. Meer informatie over de tulpenexcursie is te vinden op www.tulpenexcursie.nl .

(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Evert van der Laan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...