Vandaag presentatie Nelon Racing, het wordt een hele happening
Uitgegeven op 19-04-2012 om 18:21  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Zondag niets te doen? Vanaf vier uur 's middags bent u van harte welkom aan de parallelweg langs de N99 ter hoogte van Oosterland. In de voormalige munitie gebouwen en in feesttenten daar omheen opgesteld is de presentatie van het Nelon Racingteam 2012.


Het feestterrein is opgebouwd.

Onder het genot van levende muziek en een hapje en een drankje kunt u kennismaken met de nieuwe coureur van het team; Joey den Besten uit Zutphen. Joey is pas 19 jaar oud, maar hij heeft toch al veel ervaring. Joey gaat dit jaar de kleuren verdedigen van het team tijdens de strijd om de KNMV cup en een aantal wedstrijden meetellend voor het Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Nels zal alleen nog puur voor zijn plezier de ronden rijden, hij kan het maar niet laten. Voor de kinderen is er zelfs een schiettent annex touwtjetrek geplaatst. Er zijn ook een aantal zijspannen te bewonderen en er worden foto's vertoond. De entree is vrij.


Nieuwe hoofdsponsorvoor het team komt van Wieringen.

Joey den Besten, nieuwe troef op Yamaha. Nels rijdt op een Honda, zodra een jonge coureur zich aandient mag deze het op de motor van Nels proberen.


Hoofdsponsoren IQ-Accu.nl en Nelon Projectmanagement.

(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Standbeeld - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...