RaboBankBattle winnaars in Wieringerwerf, Dirkshorn en ‘t Veld
Uitgegeven op 17-04-2012 om 15:37  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Taart voor Don Bosco, De Meerkoet en De Marinx


Marnix 't Veld.

Tweeëntwintig basisscholen uit het marktgebied van Rabobank Schagen-Wieringerland deden op maandag 16 april mee aan de RaboBanktBattle. In een race tegen de klok gingen zij via internet de strijd aan voor wat betreft hun parate kennis en computervaardigheden. De groepen 8 van de Don Boscoschool uit Wieringerwerf, De Meerkoet uit Dirkshorn en Marinx uit ’t Veld zijn de troste winnaars.


Don Bosco Wieringerwerf.

In de prijzen
Met de juiste oplossing in een vlijmscherpe tijd kwamen Don Bosco, De Meerkoet en Marinx het beste uit de bus. Zij kregen uit handen van twee medewerkers van Rabobank Schagen-Wieringerland een grote taart en trofee voor de hele klas. Bovendien was er voor elke deelnemer een oorkonde en een aardigheidje.


De Meerkoet.

BankBattle lettermatrix
Alle deelnemende klassen startten exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van de opdrachten en het beantwoorden van de vragen. Deze hadden betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een lettermatrix die de oplossing vormde voor de BankBattle 2012.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tuinwallen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...