Sportbeurs in Sporthal Wieringen
Uitgegeven op 11-04-2012 om 19:13  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op veler verzoek organiseert de Stichting Sporthal Wieringen samen met een groot aantal betrokken verenigingen op zaterdag 21 april een Sportbeurs; de eerste in deze samenstelling. Er blijkt veel interesse voor te zijn, voortkomende uit een groeiende en positieve samenwerking binnen het kader van de SSW.

Met deze Beurs willen de verenigingen zich presenteren naar de gemeenschap. Iedereen kan kijken, kan ook zelf doen en daarmee ervaren hoe leuk sport kan zijn. Voor je zelf, voor de kinderen, kleinkinderen en of vrienden. Er is ook een ruilbeurs, waar men sportkleding en attributen kan ruilen; bovendien kan men voor aantrekkelijk prijzen nieuwe aanschaffen. U krijgt informatie over de vele mogelijkheden van de Sporthal en de gezamenlijke verbeterplannen met Succes en Tonegido. Daarbij ontmoet u zeker oude bekenden. De kantines van de sporthal als ook van Succes-Tonegido zijn de hele dag geopend.

Er zijn diverse demonstraties. Zo zal de jeugd van Succes laten zien wat voetbal is, met hoeveel plezier zij het doen en wat er allemaal bij komt kijken. Ook de zaalvoetbalverenigingen De harmonie en Formido gaan hun kunsten vertonen en besteden daarbij gerichte aandacht aan de scheidsrechters. De handbalvereniging Tonegido heeft buiten wedstrijden en heeft binnen een infostand om al uw vragen te beantwoorden. Tevens laten de badmintonvereniging De tegenpartij en de basketbalvereniging Break Out hun spelen zien. Mogelijk wilt u het ook eens proberen? De gymvereniging Wieringen geeft een demonstratie streetdance en er zal gelegenheid zijn voor gymmen voor de kleintjes. De judovereniging Asahi San is met infostand aanwezig en vertelt u graag over hun sport en plezier. In de kantine staan de biljarts van de kunstenaars met de ivoren ballen van de biljartverenigingen Steeds Beter en De Durpers. Heeft u het zelf wel eens gedaan? Ook laat de Dart club Hippo de fijne kneepjes van het dart spel zien.

In de hal wordt ook het koersbal gepresenteerd, met mat, bal en het enthousiaste team van de Koersbal vereniging Hippo. Ook demonstreert de Tennisschool JJTennis van Jan-Jurie van Eekelen u de leuke dingen van het binnentennis; aangevuld met een geheel nieuw initiatief, met name het rolstoeltennis. Tennis, voor zo maar een partijtje of met regelmaat en altijd met mooi weer in de sporthal. De Sportservice Schagen is aanwezig en adviseert u graag over verenigingsgerelateerde vragen en het organiseren van sportactiviteiten voor verschillende doelgroepen.
Dan is er een ruilbeurs. Naast de ruil van gebruikte sportkleding en attributen kunt u ook nieuwe sportkleding en attributen (Erke/ Princess) aanschaffen; aantrekkelijk geprijsd en met een prima kwaliteit.

Kortom, er is veel te zien, van alles te doen en veel te ontmoeten in en om de Sporthal Wieringen. De openingstijden van de Beurs zijn 10.00 16.00 uur; de kantine blijft nog even open tot 17.30 uur. De entree is gratis.

(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Veltas - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...