Symfonieconcert voor het goede doel met verrassing
Uitgegeven op 10-04-2012 om 22:52  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Lions Club Wieringermeer e.o. organiseert op 21 april een symfonieconcert voor het goede doel. Het Alkmaars Symfonieorkest onder leiding van dirigent Albert van Eeghen speelt dan in de Hippolytuskerk composities van onder meer Telemann, Hšndel en Corelli.

Op 24 maart waren er al repetities in de Hippolytuskerk en toen bleek dat het concert zeer de moeite waard is om naar te kijken maar bovenal om naar te luisteren.
De wereldprimeur deze avond is de symfonie uitvoering van het Wieringer volkslied, dat speciaal voor dit concert is bewerkt door de bekende Wieringse componist Dirk Keijzer.

De Lions Club organiseert het concert voor een aantal goede doelen, zoals de paardrijdag voor Noorderhaven. Tevens komen regelmatig diverse sponsorverzoeken van regionale verenigingen of individuele aanvragen binnen. De avond zal verder worden vervolmaakt door de lekkere versnaperingen en drankjes die verkocht zullen worden tijdens de pauze.

De bekende Schilderijententoonstelling van Moessorgski zal na de pauze in zijn geheel worden gespeeld. De Hippolytuskerk heeft een prachtige akoestiek voor dit complete orkest van ruim 50 leden. Alle ingrediŽnten zijn aanwezig voor een geweldig avondje uit.

Het concert op 21 april begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De kaarten kunnen worden gekocht voor 15 euro via de voorverkoop vanaf 6 april bij Bocado aan de Koningstraat 4 te Hippolytushoef of op de avond van het concert. Meer informatie kunt u vinden op de website www.lions-club.nl.

(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Van Mook Zandburen 15 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...