Jaarlijkse Paas puzzeltocht van de TOW, nu ook voor fietsers!
Uitgegeven op 01-04-2012 om 13:37  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Tractoren Organisatie Wieringen (TOW) organiseert zondag 8 april - eerste paasdag - de jaarlijkse puzzeltocht over Wieringen. Voor de eerste keer mogen er ook fietsers meedoen.


De TOW deelnemers rijden met antieke tractoren. Ieder jaar komen er weer fraaie exemplaren bij. Dit jaar gaat men voor het eerst met de trekkertrek de gemeente in, op zondag 15 juli wil de TOW een trekkertrek met oude tractoren in Kolhorn organiseren. Op 19 augustus is de jaarlijkse trekkertrek op Stroe.

De inschrijving voor de tractoren is vanaf 12.00 uur in café De Kasteleen in de Nieuwstraat in Hippolytushoef. De tocht gaat over de mooiste stukjes Wieringen en is ongeveer 25 kilometer lang. Vanaf 13.00 uur is de start. Deelname kost € 5.00. Deelnemers op de fiets kunnen zich opgeven door te bellen naar Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709. Onderweg moeten de deelnemers de ogen goed de kost geven. In Beachbar Brandend Zand moeten de deelnemers raden waar Henk-Jan foto's heeft gemaakt tijdens de route die men heeft gereden. De tractoren doen hierna een vaardigheidsproefje op het land van Camping Waddenzee. Alle deelnemers moeten in café De Kasteleen nog even vlotbroggen op het biljart. Hierna worden de prijzen verdeeld en is er meestal een gezellig samenzijn.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoofdstraat Hippolytushoef met schoenenwinkel Smits - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...