COMMISSARIS BORGHOUTS BEZOEKT WIERINGEN
Uitgegeven op 30-08-2003 om 12:10  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringen - Mr. H.C.J.L. Borghouts, commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland brengt vrijdagmiddag 29 augustus aanstaande een werkbezoek aan de gemeente Wieringen. De commissaris zal zich op de hoogte laten stellen van het reilen en zeilen van de gemeente.

De commissaris van de Koningin brengt met geregelde tussenpozen bezoeken aan gemeenten in de provincie. In het programma komen actuele bestuurlijke kwesties van de gemeente aan de orde. Daarnaast is de heer Borghouts zeer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen binnen de gemeente. Hij zal een aantal organisaties bezoeken en een ontmoeting hebben met vertegenwoordigers van maatschappelijke instellingen.
’s Middags om 12.15 uur wordt de commissaris van de Koningin in het gemeentehuis ontvangen door de heer J.G.A. Baas, burgemeester van Wieringen. Aansluitend is er een bijeenkomst met het college van burgemeester en wethouders.

Vanaf 13.30 uur brengt het gezelschap een bezoek aan interessante plaatsen en ontmoet informeel een aantal vertegenwoordigers van de samenleving. Dat zijn onder meer Normerven, Michaelskerk Oosterland (kindercantorij), Haven Den Oever. Om 17.00 uur vindt er een ontmoeting plaats met de gemeenteraad in het gemeentehuis.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haan Tours presentatie - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...