BEACHCLUB PER 1 SEPTEMBER IN ANDERE HANDEN
Uitgegeven op 28-08-2003 om 17:47  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Aanstaande maandag 1 september zal Piet Aarts uit Hippolytushoef de Beachclub in Westerland overnemen. Wieringernieuws zocht hem op en vroeg wat zijn toekomstige plannen zijn met de Beachclub.

Het begon allemaal afgelopen mei. Het ging toen slecht met de Beachclub en het idee kwam dat Piet de club zou overnemen. Ook de campingeigenaar stuurde aan op een overname door Piet Aarts. Per 1 september aanstaande zal de overname definitief een feit zijn als de sleutel aan hem zal worden overgedragen. Hij zal de club gaan runnen samen met zijn vrouw. ,,Zo sparen wij ook kosten omdat we geen personeel hoeven aan te nemen.” Piet wordt niet alleen eigenaar van de Beachclub hij zal ook Lutjestrand 1&2 gaan pachten.

Er zijn grootse plannen voor de Beachclub, die de naam Beachclub de Pollepel zal gaan dragen. Zo kunnen er bruiloften en partijen worden gegeven. Piet wil echter wel af van het kroeg imago. Hij wil zich meer gaan richten op een eetgelegenheid dan een café. Dit betekent echter niet dat er nooit live muziek zal zijn. Het is de bedoeling dat er vanaf volgend jaar bijvoorbeeld disco avonden zullen worden gehouden. ,,Wat is er nu voor de jeugd te doen?” Ook thema avonden zullen tot het programma gaan behoren evenals karaoke shows. De Beachclub moet immers voor iedereen toegankelijk worden, niet alleen voor jongeren maar ook voor opa en oma met hun kleinkinderen. Ook de mogelijkheid tot het houden van zogenaamde ‘jamsessies’ behoort weer tot de mogelijkheid. Waar nu nog de auto’s parkeren voor de Beachclub ziet de nieuwe eigenaar liever een groot terras verschijnen. ,,In je zwembroek of bikini ga je nu eenmaal niet zo snel binnen zitten.” ,,Vroeger was daar ook een mooi terras met palmbomen aan de hoeken en verlichting aan de randen.”

Er zal een streng drugsbeleid worden gevoerd. Drugs verkopen of gebruiken in de Beachclub word niet toegestaan. Bezoekers onder invloed van drugs worden ook niet toegelaten.

Drie jaar geleden richtte Piet catering de Pollepel op. ,,Koken is altijd al mijn hobby geweest.” Zijn eigen catering bedrijf zal ook het eten en drinken verzorgen tijdens de verschillende thema avonden, bruiloften en partijen. ,,Alles is bespreekbaar. Zo was er laatst een paar dat aan het einde van de bruiloft een patat met wou voor alle gasten.” ,,Geen probleem zolang het van tevoren maar goed word besproken.”

Aan het begin van het volgend zomer seizoen voor de Beachclub, zo rond begin april, word er een openingsfeest gehouden. ,,Dit zal beginnen met ‘s middags een receptie en ‘s avonds een groot feest.” Piet benadrukte dat alles nog in de pen zit over de precieze plannen met de Beachclub, een ding staat vast het moet beter gaan lopen dan het op dit moment doet.
Wieringernieuws zal u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen omtrent de Beachclub en zijn nieuwe eigenaar.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoog Water - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...