INVULLING ROBBENPLAAT WIL NIET VLOTTEN
Uitgegeven op 26-08-2003 om 11:49  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringerwerf - Het binnenhalen van bedrijven op het toekomstige industrieterrein Robbenplaat in Wieringermeer verloopt trager dan aanvankelijk verwacht. ,,Dat baart ons toch wel de nodige zorgen'', zegt burgemeester F. Spekreijse. Volgens hem verloopt de acquisitie aanzienlijk moeilijker dan van tevoren was ingeschat.
Spekreijse: ,,We hoeven er natuurlijk geen geheim van te maken dat de economische recessie ons momenteel parten speelt. In het begin hadden we nog een indrukwekkende lijst gegadigden maar die is in korte tijd ook flink geslonken. Er heerst internationaal onzekerheid en dat weerspiegelt zich bij dit soort projecten. Bedrijven stellen investeringen gewoon langer uit. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het op termijn weer goed komt want de eerste tekenen van economisch herstel zijn er nu al.''

Het eerste bedrijf dat zich binnenkort op Robbenplaat vestigt, is galvaniseer- en vernikkelbedrijf Galvano uit Den Helder. Galvano verlaat na 55 jaar de marinestad omdat het met chronisch ruimtegebrek kampt.

Bron: Noord-Hollands dagblad
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hotel Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...