December aanbiedingen van onze adverteerders
Uitgegeven op 25-12-2011 om 00:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - (Advertentie)
Nog iets nodig voor de feestmaand? U hoeft daarvoor echt niet van Wieringen af. De Slager, Bocado, Het Geheim van Wieringen, Formido en Efkes Kieke lees verder om hun fijne aanbiedingen te bekijken!









CAFÉ TANTE PIETJE







KINDERMODE DIKKERTJE DAP




SUCCES KERSTTIP! (OOK VOOR KROAIE.....)

HIPPOLYTUSHOEF - Nieuw en heerlijk warm voor de komende horrorwinter; Succes sjaals. De enige echte, meer dan een meter lang en voorzien van een geborduurd logo. In ieder geval aanstaande zaterdag, 3 december, te koop op het voetbalveld aan de Belterlaan. €15. OP = OP.



HIPPOLYTUSHOEF - Bocado weer boordevol nieuwe producten.

De laatste tijd zijn er bij Bocado weer heel wat nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Hierdoor kunt u voor de decembermaand bij Bocado voor een nog uitgebreider cadeau assortiment terecht.
Wat dacht u van een high tea pakket, met real englisch scones mix van granny’s en (op bestelling leverbaar) de echte clotted cream.



Ook is er een assortiment met mosterd te vinden bij Bocado, zoals boeren mosterd, kaas mosterd, maar ook mannenmosterd en vrouwenmosterd, erg leuk om in een cadeau pakket te verwerken.



Alle soorten mosterd zijn gemaakt met 100% zonne-energie en zonder toegevoegde kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Ook hebben we verschillende soorten honing in de winkel staan van Weyn’s honing, natuur zuivere honing, zonder enige toevoeging en dat proef je!

Voor de liefhebbers van engelse zoetwaren hebben we een gedeelte van het assortiment van Granny’s in ons assortiment opgenomen. Gebruiksvriendelijke bakmixen zoals de wereld beroemde Granny’s appeltaart mix, maar ook de echte engelse scones mix en een lekkere christmas cake mix.
Verder hebben we nog diverse overheerlijke nieuwe soorten zoetwaren, zoals handgebroken
Engelse fudge, vijgen overgoten met chocolade, chocolade verijkt met lavendel of roze peper en Oudhollands snoepgoed.



Dus of u nu van hartig of zoet houdt, bij Bocado bent u altijd aan het juiste adres.
Wilt u het hele nieuwe assortiment komen bekijken, kom dan gerust eens binnen wandelen bij Bocado en laat uw zintuigen prikkelen.




Ook Sint en Piet zijn natuurlijk van harte welkom om zich te laten inspireren door Bocado! Wat dacht u van een heerlijk Spaans pakket voor bij het heerlijk avondje….






(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: