Dodelijk ongeluk op N99
Uitgegeven op 13-08-2003 om 16:41  |  link  |  bewaar  |  print


Westerland - Omstreeks 10.30 uur heeft er zich vandaag een ernstig verkeersongeval voorgedaan op de N99 ten hoogte van het oude pompstation bij Van Ewijcksluis. De N99 is daarna voor beide richtingen afgesloten, de bergingswerkzaamheden zullen waarschijnlijk nog enkele uren duren. Het is voor automobilisten raadzaam de N99 vanmiddag te mijden.

Voor zover nu bekend zijn er twee voertuigen bij het ongeval betrokken geweest, een lichte vrachtwagen en een zware vrachtwagen. Na de botsing raakte de vrachtwagen deels van de weg. Naar verluid zijn er twee slachtoffers naar een ziekenhuis vervoerd. Een ooggetuige noemt de toestand van een van de slachtoffers 'zeer ernstig'.


Zodra er meer bekend is zal er een update komen

Update

Een lichte vrachtwagen, komende uit de richting van Den Oever, raakte door nog onbekende reden op de linkerweghelft en kwam frontaal in botsing met een zware vrachtwagen met aanhangwagen. Daarbij zijn twee gewonden gevallen en een dodelijk verwonde. De 47-jarige bestuurder uit Heerhugowaard van de lichte vrachtwagen is dusdanig bekneld geraakt dat hij aan zijn verwondingen is overleden. Zijn 22-jarige bijrijder uit Amsterdam is gewond geraakt, evenals de bestuurder van de andere vrachtwagen, een 40-jarige man uit De Koog. Beiden zijn met nog onbekend letsel in het Gemini Ziekenhuis in Den Helder opgenomen. De politie onderzoekt de aanrijding.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aanleg werkhaven Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...