Team Edwin Wittink wint Wieringer sportkwis
Uitgegeven op 19-11-2011 om 11:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het team van captain Edwin Wittink heeft de sportkwis gewonnen.


De winnaars, v.l.n.r. Edwin Wittink, Joost Dick, Ramon Schipper en Henk-Jan Wittink. Het is de tweede keer dat dit team (in wisselende samenstelling) heeft gewonnen. Fotografie Henk-Jan Wittink en Mamo.


Presentator Jack Kostwinder.

Samen met de mensen van de buurtvereniging Noordervenne, Succes en Tonegido werd er weer een perfecte kwis op de planken gezet. Veel vrijwilligers waren in touw om de avond tot een succes te maken. Zo ging men regelmatig met een hapje rond en werden de zoutjes op tafel regelmatig aangevuld.De vragen varieerden van "inkoppertjes" tot bijzonder moeilijk. Er moest een barrage aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Na de barrage stond het nog steeds gelijk, toen ging Jack vragen stellen totdat één van de teams zou winnen. De eerste vraag in de knock-out ronde, "Wie is Hockey kampioen heren in Europa", werd uiteindelijk door het gehele team Wittink als eerste goed beantwoord. Na afloop van de kwis was er niets dan lof voor de organisatie.


De uitslag, team B is het team van Edwin Wittink.

Zo af en toe had Henk-Jan ook zijn inbreng.

Juist door de variatie in de opdrachten, ieder jaar wel een nieuw onderdeel, en de gezelligheid, zit de kwis altijd snel vol met teams die zich aanmelden. De Toko is dan ook welhaast te klein.

Twee damesteams streden dapper mee.

Lekkere hapjes met wel drie kleuren saus.

Peter V. , altijd in beeld, lijkt zich hier af te wenden van de camera.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: