“Zonnekracht” nieuwe winkel in Koningstraat in Hippolytushoef
Uitgegeven op 27-10-2011 om 16:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Een knus nieuw winkeltje in de Koningstraat is ‘Zonnekracht’. Afgelopen week opende oud Wieringse Jolanda Beets-Boersen haar winkel waar oude Boeddha’s, helende stenen en engeltjes te koop zijn.

Een lang gekoesterde wens naast haar werk coaching en counseling. Een aantal jaren geleden begon ze haar eigen bedrijf ‘Coaching en Counseling’, in van Ewijcksluis maar nu vroeg het om uitbreiding. Jolanda zag haar kans op Wieringen, waar ze is geboren en getogen en lang heeft gewerkt. ‘Hier valt alles op zijn plaats, het is een liefelijk winkeltje waar ik tevens mijn andere werk kan uit voeren. De winkel is laagdrempelig voor hulp op basis van Enneagram en Quantum Touch. In haar werkwijze gaat ze op zoek naar innerlijke rust en verandering in het eigen zijn. Door eigen ervaring weet ze hoe het voelt opgejaagd en niet erkend te worden. ‘Ziek word je niet zomaar er ligt altijd iets aan ten grondslag. Het werkelijke probleem openbaard zich na het afpellen van het probleem. De zonnekracht is de energie waar ik mee werk’. Ze volgde diverse Enneagram trainingen door Leo Castelein en Henk Smink en colleges in de filosofie van de (neuro)psychologie en de cognitiewetenschappen te Groningen en neurologie te Leeuwarden.
De winkel is iedere woensdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Afspraken kunnen worden gemaakt via 06-19157541 en verdere informatie is te vinden op www.coachingencounselling.nl.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Haverkorn - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...